Tysktalende sælger med flair for tal og køer søges til nyt vækstmarked

Er du en passioneret sælger med talegaverne i orden, så er det dig vi søger! Vi er en virksomhed i vækst og ser frem imod at udvide især til det tyske marked. Derfor søger vi en som taler og skriver flydende tysk og engelsk til at hjælpe med at starte vores tyske eventyr op.

Jobbet

SimHerd udvikler og sælger software til beslutningsstøtte for kvægbrugere. Vores typiske kunder er rådgivere omkring landmanden eller virksomheder, der vil understøtte salg af produkter vha. besætningsspecifikke beregninger af omkostninger og mulige gevinster.

Du vil få ansvaret for at undersøge det tyske marked samt kontakte og sælge vores software i Tyskland sammen med vores samarbejdspartnere. Det er en fordel, hvis du har kendskab til hvordan tysk landbrug og rådgivning er organiseret, men det er ikke et krav. Du vil i samarbejde med os klarlægge, hvilken strategi vi skal benytte i Tyskland og andre lande.

Hvis du vil være en del af en dynamisk virksomhed med store ambitioner, høj faglighed og et humoristisk, uformelt arbejdsmiljø, så er det måske dig, vi leder efter.

Arbejdsopgaver vil omfatte: 

  • Salg og support til kunder
  • Opfølgning og udarbejde tilbud til kunderne
  • Oplære nye brugere i vores løsninger
  • Markeds- og brugerundersøgelse

Din profil:  

Vi lægger vægt på at du har landbrugsfaglig eller veterinær baggrund eller godt kendskab til landbruget, samt dine personlige egenskaber som er mindst lige så vigtige. Du skal have gode evner til at tilegne dig ny viden indenfor vores område, og så skal du være udadvendt og kunne trives i et selvstændigt arbejdsmiljø. Du skal kunne tale tysk og engelsk flydende, da du skal kunne kommunikere ubesværet med vores kunder. Vi lægger også vægt på at du er en selvstarter af natur og du skal have en proaktiv adfærd i dit daglige arbejde og kunne skifte gear, hvis det bliver nødvendigt.

Vi tilbyder blandt andet:

En selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed, hvor du vil indgå i vores team af engagerede medarbejdere. SimHerd er kendetegnet ved en flad struktur med en uformel omgangstone, hvor der er fleksible arbejdstider med frihed under ansvar. Vi værner om vores sunde værdier, det gode fællesskab med kolleger og den positive tilgang til udfordringerne. Vi er en sund og solid virksomhed i vækst med gode efteruddannelses- og karrieremuligheder. Der er løn efter kvalifikationer.

Du vil få et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed, hvor din indsats vil få stor betydning. Både for os som virksomhed og for dine egne muligheder for at udvikle dig. Vi tilbyder en fantastisk rejse i en virksomhed i vækst.

Du vil blive en del af et mindre team af dedikerede og dygtige medarbejdere. Vi går op i at være gode kollegaer og støtte og udvikle hinanden. Vi har en flad struktur, der gør, at du er tæt på de daglige beslutninger og har stor indflydelse på din hverdag og personlige udvikling. Vi lytter til dine gode ideer og støtter dig i at udføre dem.

Er du den nye super-sælger vi mangler, og har du lyst til at være en del af holdet og opstarten i Tyskland? Så send en kort motiveret ansøgning og CV til Ruth Davis (rbd@simherd.com) eller Søren Østergaard (sos@simherd.com).

Har du spørgsmål vedr. stillingen er du velkommen til at ringe til Ruth på +45 4051 5125.

Det praktiske:

Arbejdssted: Vi har kontor i både Skejby og Foulum, samt mulighed for at arbejde hjemme.

Ansættelse fra den 1. december eller gerne før.

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt. Vi kalder løbende folk til samtale, indtil stillingen er besat.

Læs mere om SimHerd her: