B2B

Genvejstips

Hvad kan SimHerd tilbyde? 

Denne side henvender sig primært til leverandører til landbruget. Har du et produkt eller en service, du gerne vil sætte kr. og ører på, så kan en SimHerd Flex løsning måske være noget for dig.  

SimHerd Flex er en nedkogt version af den store SimHerd Ekspert model, som er nemmere og hurtigere at betjene. Vi skræddersyer en regnemaskine, der kan hjælpe med at sætte kr. og ører på netop dit produkt, service eller rådgivning. Alle beregninger tager udgangspunkt i landmandens egne tal. Det er slut med gennemsnit og konvolut beregninger, men en SimHerd Flex kan du give landmanden et mere præcist bud på hvad han får ud af det og facilitere nogle gode diskussioner. 

En SimHerd Flex algoritme kan enten integreres i en app, i et Dashboard eller i en eksisterende platform. På den måde kan vi skræddersy løsningen, så den passer helt til dit behov. Vi kan f.eks. regne på:   

  • Metanudledning 
  • Yver– og klovsundhed 
  • Øget brug af kødkvægsæd  
  • Forbedret reproduktion 
  • Sænkning af kalvedødeligheden  

Et eksempel er MSD som vi har lavet en cost-benefit beregner til. Den viser hvad landmanden kan få ud af at bruge deres Rotavec Corona vaccine 

Det finske mejeri, Valiovar de første til at integrere et SimHerd Flex modul i deres landmands portal. SimHerd har udviklet et dashboard, hvor landmanden kan se effekten af forskellige managementændringer både i kr. ører og i metanudledning.  Dashboardet kan bl.a. regne på bedre yversundhed, bedre klovsundhed, øget brug af kødkvægssæd, forbedret reproduktion og at kalvedødeligheden sænkes.

Hvordan kommer jeg i gang? 

SimHerd Flex kan beregne præcis de samme faktorer, som vores store model kan. Du vælger hvilke af parametrene, programmet skal regne med. Fordi programmet trækker på data fra den store model er du sikker på at få valide resultater, som har rod i forskningen – hver eneste gang du bruger programmet.  

Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så ring eller skriv for en uforpligtende snak. Alle SimHerd Flex algoritmerne er forskellige og bliver tilpasset til netop dine behov, for at hjælpe dig bedst muligt med din rådgivning eller salg.  

Prisoversigt – SimHerd Flex

Se en oversigt over priserne og mulighederne i SimHerd Flex

Cost Benefit

Platform:
– Indlejres i eksisterende løsning
– App

Funktionalitet:
Beregner hvad kunden kan få ud af at investere i et produkt eller service 

Tekniske specifikationer:
SimHerd Flex algoritme udveksles igennem API eller direkte i app 

Teams:

Pris
Mellem 10.000 og 100.000 (afhænger af antal variable og distributionslande) 

Data Berigelse

Platform:
– Indlejres i eksisterende løsning
s

Funktionalitet:
Beriger eksisterende data f.eks. prognose eller økonomi ud fra nøgletal 

Tekniske specifikationer:
SimHerd Flex algoritme udveksles igennem API 

Teams:

Pris
1-2 kroner pr. ko i databasen
s

Rådgivningsværktøj

Platform:
– Dashboard integration
s

Funktionalitet:
Et 
dashboard specialiseret til dit rådgivningsområde skræddersyes til at understøtte din rådgivning 

Tekniske specifikationer
En Power BI platform sættes op
 

Teams:

Pris
50.000-200.000 kr. 
(afhænger af kompleksitet og omfang)