SimHerd er et firma i vækst, og vi søger løbende nye talenter til vores team. Hvis du vil være en del af en dynamisk virksomhed med store ambitioner, høj faglighed og et humoristisk, uformelt arbejdsmiljø, så er det måske dig, vi leder efter.

Vi lægger vægt på at du har landbrugsfaglig eller veterinær baggrund eller godt kendskab til landbruget, men dine personlige egenskaber er mindst lige så vigtige. Du skal have gode evner til at tilegne dig ny viden indenfor vores område, og være udadvendt og kunne trives i et selvstændigt arbejdsmiljø. 

SimHerd udvikler og sælger software til beslutningsstøtte for kvægbrugere. Vores typiske kunder er rådgivere omkring landmanden eller virksomheder, der vil understøtte salg af produkter vha. besætningsspecifikke beregninger af omkostninger og mulige gevinster.  

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores rbd@simherd.com for at høre mere om mulighederne. 

Ordentlighed

Vi holder til enhver tid det, vi lover. Vi agerer altid troværdigt, transparent og ærligt med både hinanden og vores samarbejdspartnere.

Høj faglighed

Vi prioriterer vores faglighed, så vores kunder altid er sikre på, at de får den bedste rådgivning. Det er centralt for os, at alt vi vejleder om, har base i den nyeste forskning inden for vores felt.

Personlig

Vi er mere end bare vores produkter. Vi er specialiserede fagnørder, som sætter en ære i, at vores kunder kender os.