FAQ – Her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Her på siden giver vi dig svar på nogle af de spørgsmål, vores kunder ofte stiller os. Får du ikke svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at læse mere om os og til at kontakte os.

Hvad koster SimHerd Ekspert og SimHerd Flex?

Prisen for produkterne afhænger af den løsning, du har brug for. Kontakt os derfor for at få et prisoverslag på de løsninger, du har brug for.

Hvor lang tid tager det at lave en beregning?

En fuld beregning i SimHerd Ekspert kan godt tage 3-4 timer at køre alt efter, hvor hurtig din computer er. Til gengæld er du sikker på at have en fyldestgørende rapport, der viser, hvordan landmanden bedst muligt optimerer sin besætninger uge for uge og år for år de næste 10 år. Beregninger i SimHerd Flex tager kun få sekunder, fordi den kun laver beregninger på få udvalgte scenarier.

Hvad kan programmerne beregne?

Vores modeller kan regne på det, du har brug for. Det er uanset, om du har brug for at komme klovbetændelse til livs, mindske dødeligheden blandt kalve eller har brug for at optimere insemineringsprocenten. Fordelen er, at vores modeller både ser på det enkelte dyr og på hele besætningen. På den måde kender du både effekten af dine anbefalinger i forhold til den enkelte og hele flokken.

Hvordan fungerer SimHerd Ekspert?

SimHerd Ekspert er vores originale produkt, der oprindeligt var et forskningsværktøj udviklet på Aarhus Universitet. I dag bliver programmet stadig løbende opdateret med den nyeste forskning. SimHerd Ekspert hjælper dig med at sætte kroner og øre på ændringerne i landmandens besætning. Ved at fremskrive effekten af ændringerne på den enkelte ko og hele besætningen uge for uge og år for år er det enkelt for dig og landmanden at træffe de rigtige beslutninger. Læs mere om SimHerd Ekspert her.

Hvordan fungerer SimHerd Flex?

SimHerd Flex bliver skræddersyet til dine behov. Det er et lille, fleksibel og dynamisk program, som bruger landmandens egne tal til at lave beregninger på det, du har brug for at regne på. Det kan være alt fra metanudledning til managementændringer. Du kan integrere programmet på alt fra din hjemmeside til din app eller i et dashboard. Læs mere om SimHerd Flex her

Jeg er i tvivl om, hvordan jeg laver en beregning. Hvad gør jeg?

Vi har udarbejdet en række vejledninger, som giver dig et hurtigt overblik over de fleste funktioner i programmerne. Er du stadig i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os