Mød vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en lang række virksomheder, der er specialister inden for kvæglandbrug. Du kan læse mere om vores største samarbejdspartnere og vores samarbejde herunder. Vil du lære mere om SimHerd kan du læse mere om os.

VikingDanmark

VikingDanmark er ikke kun en af vores ejere, de er også en af vores største samarbejdspartnere. VikingDanmark er en forening, som er ejet af danske kvæglandbrug. Deres vigtigste opgave er at hjælpe landmændene med at optimere deres produktioner og på den måde gøre en positiv forskel på deres bundlinje. Derfor bruger alle avlsrådgivere hos VikingDanmark SimHerd  som grundlag i deres rådgivningsarbejde. Udover avlsrådgivning, er VikingDanmark er også forhandlere af SenseHub, her bruges SimHerd også aktivt,  til at estimere cost-benefit for landmændende inden køb af et anlæg. 

Växa Sverige

“SimHerd räknar på besättningsnivå och utifrån gårdens eget resultat. Genom att kvantifiera strategiska beslut kan gården få hjälp att peka ut vilket eller vilka områden en förändring skulle ge stor utväxling på” – Elin Jonsson, avelsrådgivare och exteriörbedömare

Växa Sverige er med mere end 6.000 medlemmer den største husdyrforening i Sverige. De er en moderne rådgivningsvirksomhed, der hovedsageligt arbejder med mælke- og kvægproducenter. Deres rådgivere bruger bl.a. SimHerd Ekspert til at lave kvalificeret rådgivning med henblik på at optimere avlsstrategien.

“För oss gick det snabbt att se att det fanns stora pengar att tjäna på (ännu mer) optimerad köttrassemin. Vi tyckte vi la mycket kött innan men var långt ifrån den optimala nivån! Nu är var 3:e kalv som föds en köttraskorsning. Dessa korsningar passar dessutom ännu bättre som betesdjur på vissa av Alvarmarkerna.” – Magi, ekologisk mjölkgård på mellersta Öland

Faba

Det finske firma, Faba, har særligt fokus på at forbedre kvægproduktionen, fertilitet og sundhed. I den forbindelse bruger Faba SimHerd til at understøtte deres anbefalinger til landmand i hele Finland. Deres avlsrådgivere bruger SimHerd til at finde den optimale avlsstrategi i besætningen. De tilknyttede dyrlæger i Emovet, anvender også SimHerd til at yde sundhedsrådgivning til deres landmænd. 

HDS Support

HDS Support er en stor veterinærvirksomhed i Holland, som laver handlingsplaner til deres kunder. De har fokus på hele virksomheden frem for kun enkelte dele. HDS Support bruger særligt SimHerd til at foretage økonomiske analyser af besætningerne.

Dyrlæger & Ko

Dyrlæger & Ko er en stor, dansk dyrlægevirksomhed, der har fokus på at rådgive og hjælpe landmændene. I dag tilser de 50 % af de danske malkekvægsbesætninger. Dyrlæger & Ko bruger bl.a. SimHerd til at besvare landmandens “Hvad nu hvis…”-spørgsmål og til at foretage sundhedsøkonomiske analyser (SØA), så dyrlægen præcist kan vise, hvilke besparelser landmanden får ved at lave forskellige managementændringer.