Overskrift

Genvejstips

Fællesnævneren for begge vores SimHerd-produkter er, at de hjælper dig med at hjælpe landmanden. Med vores produkter er I sikre på at tage gode beslutninger baseret på troværdige, uvildige tal og statistikker. Hvorvidt du skal vælge SimHerd Ekspert eller SimHerd Flex afhænger af dine behov.

Uanset hvilket produkt, du køber hos os, så er oplæring, hjælp og vejledning en del af pakken, ligesom vi sørger for at holde produkterne opdateret med de nyeste forskningsresultater. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

SimHerd Ekspert er vores store model, som kan regne den effekt, nye tiltag vil have på den enkelte ko og hele besætningen. Produktet simulerer hvert dyr i besætningen over 10 år og tager højde for en række parametre som f.eks. sammenhængene mellem produktion, sundhed og reproduktion.

Alle beregninger sker med udgangspunkt i landmandens besætning og er derfor tilpasset hans eller hendes behov 1:1. SimHerd Ekspert sætter kroner og øre på ændringerne ved at fremskrive de produktionsmæssige og økonomiske effekter, der opstår, hvis I laver forskellige strategiske ændringer i besætningen.

Læs de seneste nyheder her