Brugerflade 2.0 er ankommet!

Efter blod, sved og tårer er det lykkedes at komme i mål med brugerflade 2.0. Vi har lagt stor vægt på at fremme brugeroplevelsen, og gøre flowet mere intuitivt. Det gør det hurtigere og nemmere at bruge, og letter arbejdsbyrden for vores brugere. Forhåbentligt betyder det også at endnu flere vil bruge SimHerd programmet fremadrettet. 

Det betyder også at vi skal sige farvel til den “gamle” brugerfladen. Den har efterhånden over 10 år på bagen. 10 år hvor der er sket enormt meget med selve modellen, men også IT-mæssigt. Derfor synes vi at det var på tide at give SimHerd brugerfladen et ansigtsløft.

Dygtige folk fra et. al., har hjulpet os med at forbedre brugeroplevelsen og give brugerfladen et nyt, friskt og mere tidsvarende design. Det er ikke kun det visuelle, der har fået et løft – der er blevet kodet og programmet i vildskab hos Virkplan, for at bringe den nye brugerflade til live. Som alle IT-udviklinger, har der været børnesygdomme, og det er stadig en løbende proces hvor vi optimerer og justerer for at give den bedst mulige oplevelse. Vi vil derfor meget gerne høre ris, ris og forslag til forbedringer. 

Den gamle brugerflade vil ikke længere være tilgængelig fra 1/6-2023

Det betyder også at alle besætninger fra den gamle brugerflade vil blive slettet. Dog vil de stadig være tilgængelige i VikingDanmark og Växa Dashboards. Har i nogle rapporter eller andet i den gamle brugerflade, skal i derfor huske at gemme det ned inden 1/6. Mangler i at få et log-in til den nye brugerflade eller at blive introduceret, så tøv ikke med at kontakte os på support@simherd.com.