VetFlex

Er du dyrlæge, eller arbejder med sundhedsrådgivning – så kan VetFlex kan hjælpe dig i dialogen med dine landmænd. VetFlex, sætter kr. og ører på sundhedsforbedringer i besætningen, ud fra nogle få udvalgte nøgletal. Resultaterne visualiseres let og enkelt, for både brugeren og kunden. 

Brug VetFlex direkte på staldgangen, sammen med landmand. Det sætter tal på jeres samtale, og kan med få klik synliggør effekten af en ny strategi eller handlingsplan. 

Få en skræddersyet VetFlex, tilpasset til jeres praksis eller behov, eller køb adgang til en generisk udgave, som kan bruges med det samme. 

Prøv gratis i 30 dage

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.
Powered By

 

Hvad kan VetFlex regne på?

Sundhed:

  • Mastitis
  • Klovlidelser
  • Mælkefeber
  • Celletal
  • Børbetændelse

 

Reproduktion:

  • Drægtighed%
  • Inseminering%
  • Start ins. 1. kalvs
  • Start ins. øvrige

Hvordan fungerer VetFlex?

VetFlex er en reduceret udgave af den store SimHerd Ekspert model. Ved at bruge Flex metoden, kan resultater fra den store model, koges ned til en algoritme, som kan bruges i en app. Et stort simuleringsstudie ligger bagved hver enkelt element i VetFlex app’en. Vi har gjort alt det hårde arbejde for jer, og med få klik kan svaret findes i VetFlex app’en.

Resultaterne vises som ændring i indtægter og udgifter, samt de mest væsentlige nøgletal; Kg EKM pr. årsko, Udskiftnings%, behandlinger pr. årsko, antal solgte kvier og metan udledning pr. kg. EKM. 

Der bliver løbende udviklet flere parametre, som vil blive gjort tilgængelige til VetFlex brugere. Det er muligt at skræddersy hvad der vises i app’en, så det tilpasses individuelle behov og arbejdsområder.

Andre mulige parametre er; alder ved første kælvning, ko-dødelighed, kalve-dødelighed, laktationskurver, cost-benefit af sensor teknologi

Hvem kan bruge VetFlex?

VetFlex app’en er primært målrettet dyrlæger, men kan tilpasses og anvendes af alle, som arbejder med rådgivning i malkekvægsbesætninger. Det er et dialogværktøj, som kan give svare på aktuelle problemstillinger, og synliggøre forbedringspotentialer. 

Der kræves ingen oplæring før app’en kan tages i brug. Resultaterne præsenteres på en let og intuitiv måde, hvilket gør det let for brugeren at formidle og for modtagerne at forstå. Den kan vises på mobil, tablet eller computer, så dialogen kan tages på staldgangen eller på kontoret, alt efter hvor dialogen dukker op. 

 

Hvad koster en VetFlex?

Prisen for en VetFlex, afhænger af hvor mange brugere, der skal have adgang, og hvilken grad af tilpasning der ønskes. Det er også muligt at udvide app’en med nye parametre, som endnu ikke er tilgængelige, men dette vil være forbundet med nogle udviklingsomkostninger. 

Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Enkelt
bruger

✓ Adgang til en enkelt bruger

✓ Adgang til generisk VetFlex app

Teams:

2.500 kr. om året (ekskl. moms)

Virksomhed
adgang

✓ Adgang til alle i virksomheden

✓ Adgang til generisk VetFlex app

✓ Eget logo og unik URL til VetFlex

Teams:

9.500 kr. om året (ekskl. moms)

Virksomhed+
adgang

✓ Adgang til alle i virksomheden

✓ Adgang til skræddersyet VetFlex app

✓ Eget logo og unik URL til VetFlex

Teams:

17.500 kr. om året (ekskl. moms)