Formaliaside

Fællesnævneren for begge vores SimHerd-produkter er, at de hjælper dig med at hjælpe landmanden. Med vores produkter er I sikre på at tage gode beslutninger baseret på troværdige, uvildige tal og statistikker. Hvorvidt du skal vælge SimHerd Ekspert eller SimHerd Flex afhænger af dine behov.

Uanset hvilket produkt, du køber hos os, så er oplæring, hjælp og vejledning en del af pakken, ligesom vi sørger for at holde produkterne opdateret med de nyeste forskningsresultater. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

SimHerd Ekspert

SimHerd Ekspert er vores store model, som kan regne den effekt, nye tiltag vil have på den enkelte ko og hele besætningen. Produktet simulerer hvert dyr i besætningen over 10 år og tager højde for en række parametre som f.eks. sammenhængene mellem produktion, sundhed og reproduktion.

Alle beregninger sker med udgangspunkt i landmandens besætning og er derfor tilpasset hans eller hendes behov 1:1. SimHerd Ekspert sætter kroner og øre på ændringerne ved at fremskrive de produktionsmæssige og økonomiske effekter, der opstår, hvis I laver forskellige strategiske ændringer i besætningen.

Læs mere om, hvordan du kan bruge SimHerd Ekspert

Simherd Flex

SimHerd Flex bliver skræddersyet til dig og dine behov. Programmet regner på præcis de parametre, du har har brug for, og med landmandens egne tal. Det hjælper dig med at vise landmanden effekten af dine produkter, din service eller din rådgivning i kroner og øre. Programmet giver resultaterne med det samme, og du vælger selv, om du vil integrere det i din app, i et dashboard eller på din hjemmeside.

Læs mere om mulighederne med SimHerd Flex

Klimaberegninger

Der er ingen vej uden om, at klimaet fylder meget hos landmændene i dag. Vi arbejder kontinuerligt på at tilføje flere funktioner til vores programmer, så de i endnu højere grad kan regne på klimaudfordringer. Men, allerede nu kan vi hjælpe med at regne på bl.a. metanudledning.

Læs mere om, hvordan du kan bruge vores programmer til at lave klimaberegninger 

Nyheder om programmerne

Er du nysgerrig på, hvad der rør sig hos os og vores produkter? Så kan du læse de seneste nyheder om os og vores produkter.

Læs de seneste nyheder her

© 2022 • SimHerd A/S CVR: 32831036